Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log inJouw klanten hun pakket laten afhalen bij PostNL locatie

De pakketmarkt blijft doorgroeien en dat is voor webwinkeliers zoals jij natuurlijk een goede zaak! Een gevolg is dat het drukker wordt. Voor bezorgers is het, zeker op piekmomenten als Sinterklaas, Kerst en Black Friday, een steeds grotere uitdaging om pakketten op tijd te bezorgen. Net als jij en jouw klant, hebben we bij Flespakket een hekel aan vertraagde pakketten! 

 

De oplossing? Die is volgens ons simpel! Als je jouw klant zijn pakket zelf laat oppikken bij één van de 3.500 afhaallocaties van PostNL, versnelt dat het bezorgproces. Je klant krijgt zo meer controle over zijn bestelling. Precies waar hij behoefte aan heeft. Want hij hoeft niet meer thuis te blijven wachten voor ontvangst, omdat hij zelf kan bepalen wanneer hij het pakket ophaalt. Omdat de bezorger meerdere pakketten tegelijk bij een afhaallocatie kan afgeven, neemt de kans op vertraging af.

Bied jouw klant de optie om zijn pakket af te halen!

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

 

Dat is toch een pure win-winsituatie? Jij biedt je klant meer controle over zijn pakket, de bezorger kan meer pakketten bezorgen en frustraties als gevolg van vertragingen blijven uit. Dat zal jouw omzet verhogen. Resultaat: iedereen blij!

De voordelen van afhalen bij een PostNL locatie op een rijtje:

De voordelen voor jou:

  • Je voorziet jouw klant in z’n behoeften.
  • Je verleent goede service.
  • Jouw klant blijft tevreden, dus je omzet stijgt.

De voordelen voor jouw klant:

  • Heeft de bestelling vaak eerder in huis.
  • Hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.
  • Heeft ruimere keuze in bezorgtijden.
{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}