Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log in



Palletservice

Wil je pakketten versturen die zwaarder zijn dan 30 kg en/of groter dan 175 x 78 x 58 cm? Dan ben je bij Flespakket aan het juiste adres! Jouw pakketten zijn met Flespakket eenvoudig en veilig door middel van onze palletservice te versturen. Een palletzending kun je versturen binnen Nederland en naar België. Het transport hebben we zo voor je geregeld, want wij boeken de zending voor je in bij onze verzendpartner voor pallets. Na het inboeken wordt de vrachtbrief per mail toegestuurd. In deze blog vertellen we je graag meer over het versturen van pallets via Flespakket!

 

Voordelig meerdere pakketten versturen

Wanneer een groot aantal pakketten op hetzelfde adres moeten worden bezorgd kan het voordeliger voor je zijn om de pakketten op een pallet te versturen. Zo doorlopen ze tenslotte niet allemaal afzonderlijk het bezorgproces, maar worden ze gezamenlijk van A naar B gebracht. Heb je regelmatig een palletzending te versturen? Dat komt goed uit! Een tweede en daaropvolgende pallet wordt namelijk tegen een voordeliger tarief verzonden, wanneer de afzender en de ontvanger van de zending hetzelfde zijn.

 

Alle pakketten tegelijk bij jouw klant geleverd

Wanneer je een aantal losse pakketten naar hetzelfde adres in Nederland verzendt met de pakketvervoerder worden jouw pakketten niet altijd als één zending behandeld in het bezorgproces. Hierdoor bestaat de kans dat in het traject tussen afhalen en bezorgen jouw pakketten met hetzelfde bezorgadres (ook wel colli genoemd) niet in dezelfde bestelwagen terecht komen. Het kan dus gebeuren dat de klant op verschillende dagen de pakketten ontvangt. Verstuur je deze pakketten echter op een pallet, dan worden de pakketten als één zending opgehaald en de volgende werkdag als één zending bij jouw klant geleverd. 

 

Zwaargewicht pakketten versturen

Een palletzending versturen met Flespakket maakt het makkelijk om pakketten die zwaarder zijn dan 30 kg en/of groter zijn dan 175 x 78 x 58 cm te versturen. Je kunt zelfs een of meerdere producten tot een maximaal gewicht van 1.000 kg versturen.

 

Stukgoederen verzenden

Heb je pakketten te versturen die niet op een pallet vervoerd kunnen worden en niet als standaard pakketzending met PostNL kunnen worden verstuurd? Dan biedt Flespakket ook de mogelijkheid om deze pakketten te versturen als stukgoed. Neem hiervoor contact met ons op via pallets@flespakket.nl en we helpen je op weg!

 

Meer weten?

Verkoop of verstuur je regelmatig producten die zeer groot of zwaar zijn? Of wil je graag meerdere zendingen naar eenzelfde adres sturen en er zeker van zijn dat deze tegelijkertijd worden bezorgd? Dan kan je het pallettransport van Flespakket overwegen. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}