Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log inVerras jouw relaties ook met een uniek relatiegeschenk in originele verpakking!

Wil je jouw relaties dit jaar bedanken met een lekkere fles rode wijn, witte wijn of een aantal speciaal biertjes? Dan wil je dat wel in een originele, nette verpakking overhandigen én misschien ook wel versturen. Bij Flespakket ben je dan aan het juiste adres! In onze webshop hebben we een ruim assortiment beschikbaar van geschenkkisten, verschillende kleuren fleszakken, geschenkverpakkingen met ronde bodem, houtwol als opvulmateriaal en feestelijke kerstdozen dozen waarmee je jouw relatiegeschenken mooi kunt verpakken én versturen.

Inspiratie voor jouw relatiegeschenken

Wat past er nou beter bij een heerlijk glas witte wijn dan een lekker stukje toast met een huisgemaakte tapenade en olijven? Of een andere lekkernij? Het zijn dé ingrediënten voor een knusse, donkere winteravond bij de openhaard voor je relaties.

Bierliefhebbende relaties? Verras en bedank ze voor het afgelopen jaar met een aantal unieke speciaalbiertjes. Om eens te proeven. Maak jouw relatiegeschenk helemaal compleet door ook de juiste, bijpassende snacks toe te voegen.

Wist je dat rode wijn en chocolade een geweldige combinatie zijn? Help daarom jouw relaties de donkere eindejaarsperiode door en voorzie hen van een goede fles rode wijn met een assortiment aan heerlijke chocolade.

Meer inspiratie nodig voor jouw relatiegeschenk of de beste ingrediënten voor een ideaal kerstpakket? Denk dan eens aan het samenstellen van een leuk (en handig!) ontbijtpakket. Jouw relaties hebben hun kerstontbijt op deze manier in ieder geval al in huis. Of een borrelpakket met bijbehorende glazen. Je kunt alle kanten op! Bekijk de opties hieronder of bezoek voor meer ideeën de website van Pinterest.

Snel meerdere relatiegeschenken versturen?

We begrijpen dat je dit jaar niet in staat bent alle relatiegeschenken één voor één aan jouw relaties te overhandigen. Je kunt ze natuurlijk via Flespakket veilig bij jouw relaties laten bezorgen. Heb je daarom meerdere relatiegeschenken te versturen? Dan scheelt het veel wanneer je niet alle adressen handmatig hoeft in te voeren. Dat hoeft bij Flespakket ook niet. Je kunt eenvoudig in één keer een compleet adressenbestand uploaden. We leggen je in deze handleiding graag uit hoe je dat doet.

Vragen?

We staan uiteraard voor je klaar! Je kunt ons bereiken via 023 30 31 818 of info@flespakket.nl.

{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}