Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log inAangepaste aanlever- en bezorgtijden rondom de feestdagen.

In verband met de feestdagen heeft PostNL wijzigingen doorgevoerd in de aanlever- en bezorgdagen. Daarnaast vindt op feestdagen geen reguliere Haalservice plaats. Om onnodige vertraging te voorkomen is het van belang dat je jouw pakketten tijdig aanlevert. Tot slot raden we je aan om er rekening mee te houden dat de meeste PostNL locaties op feestdagen gesloten zijn. Ook wij zijn op feestdagen gesloten. Dit betekent dat wij op de volgende dagen niet bereikbaar zijn:

  • Donderdag 21 mei gesloten, wegens Hemelvaartsdag.
  • Maandag 1 juni gesloten, wegens Tweede Pinksterdag.

 

Pakketten binnen Nederland.

Aangepaste aanlever- en bezorgdagen voorjaar 2020.

Bekijk overzicht 

 

 

Haalservice.

Aangepaste service voorjaar 2020.

Bekijk overzicht

 

 

Voorzorgsmaatregelen.

Gezien de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus, is het onzeker óf en met name welke maatregelen nog getroffen zullen worden en in welke mate dit impact heeft op het versturen van pakketten. Indien nodig komen we de komende dagen met aanvullende informatie omtrent onze dienstverlening. Wij vragen hiervoor jouw begrip.

{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}