Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log inHaalservice Plus van Flespakket

Heb je af en toe of regelmatig te veel of zware pakketten te versturen? Of heb je misschien geen tijd of ruimte om alle pakketten naar een PostNL locatie te brengen? Dan kun je overwegen om gebruik te maken van onze Haalservice Plus. Je kunt de Haalservice Plus op vaste tijdstippen in de week inplannen (structureel), maar ook af en toe als dat beter uitkomt (incidenteel)!

 

Structurele Haalservice Plus

Hoe werkt het?

Wanneer je structureel meer dan 25 pakketten (100 x 70 x 58 cm) óf XL pakketten op wilt laten halen kan Flespakket voor jou een abonnement samenstellen. Je geeft hierin zelf het aantal dagen in de week met het gewenste tijdvak aan dat jouw pakketten opgehaald dienen te worden. Ieder pakket dat je op wilt laten halen mag maximaal 23 kg wegen.

  • Jouw pakketten kunnen 1 tot 5 dagen in de week structureel opgehaald worden.
  • Om jouw pakketten op te laten halen met de Structurele Haalservice Plus maak je gebruik van rolcontainers. Voor het gebruik van rolcontainers geef je in jouw abonnement aan hoeveel jij er nodig hebt. De rolcontainers dienen gevuld te zijn voordat deze worden opgehaald. Bij het ophalen krijg je hetzelfde aantal lege rolcontainers terug. Wel zo gemakkelijk!
  • De Haalservice Plus is in te plannen op werkdagen van 16.00 tot 18.00 uur, met een tijdspanne van 30 minuten tot 2 uur. Met uitzondering van weekend- en feestdagen.
  • Voor het inplannen van de Structurele Haalservice Plus en structurele wijzigingen geldt een verwerkingstijd van één week. Wijzigingen gaan altijd in op de eerstvolgende dinsdag.
  • Voor de Structurele Haalservice Plus geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.

Wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat de Haalservice Plus wellicht een uitkomst voor je kan bieden, kan je gebruik maken van de Incidentele Haalservice Plus van Flespakket.

 

Incidentele Haalservice Plus

Hoe werkt het?

Met de Incidentele Haalservice Plus kun je eenmalig meer dan 25 pakketten (100 x 70 x 58 cm) óf XL pakketten per dag op laten halen. Ook deze pakketten mogen een maximaal gewicht van 23 kg hebben. De Incidentele Haalservice Plus kan tot 2 werkdagen voor de gewenste afhaaldag worden aangevraagd en is op werkdagen van 16.00 tot 18.00 uur in te plannen, met een tijdspanne van 30 minuten tot 2 uur. Met uitzondering van weekend- en feestdagen.

Om jouw pakketten op te laten halen met de Incidentele Haalservice Plus maak je gebruik van rolcontainers. Deze ontvang je een dag voor de ophaaldag. De rolcontainers dienen net als bij de Structurele Haalservice Plus alvast gevuld te zijn met de pakketten, voordat deze bij jou zullen worden opgehaald.

 

Meer weten?

Mocht je geïnteresseerd zijn en/of meer willen weten over onze Haalservice Plus, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}