Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log inMijnwebwinkel en Flespakket

Wanneer je het idee hebt om een webshop te gaan starten, is het soms lastig te bepalen waar te beginnen. Ver voordat je jouw eerste bestellingen binnen krijgt, dien je een aantal belangrijke keuzes te maken en zaken op orde te hebben. Heb je bijvoorbeeld gedacht aan de productvoorraad? Het vormgeven en inrichten van jouw webshop? Hoe klanten je kunnen bereiken voor vragen? Welke verzendservice het beste bij jouw webshop past? Welk platform zorgt dat je jouw producten mooi kunt presenteren? Welk systeem je wilt gebruiken voor het ontvangen en verwerken van jouw bestellingen? De laatste onderdelen is waar Mijnwebwinkel je uitstekend bij kan helpen. Mijnwebwinkel heeft alles in huis zodat jij in een paar klikken een mooie webwinkel kunt starten. Je richt jouw webshop in zoals jij dat wilt, biedt klanten een optimale bestelbeleving en kiest zelf een van de populaire betaalmethoden.

Dankzij de samenwerking van Mijnwebwinkel en Flespakket worden de mogelijkheden alleen maar voor je uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld in de checkout van jouw webshop klanten zelf het bezorgmoment laten kiezen. Het is precies waar de hedendaagse consument behoefte aan heeft. Wil je weten wat Mijnwebwinkel nog meer voor jou kan betekenen, welke mogelijkheden het platform jou biedt en hoe Mijnwebwinkel bijdraagt aan het succes van jouw webshop? Lees dan snel verder. In deze blog stellen we Mijnwebwinkel aan je voor!

 

Wat Mijnwebwinkel voor jou kan betekenen

Mijnwebwinkel gelooft in een wereld waar gepassioneerde ondernemers in een paar klikken een mooie webwinkel kunnen starten. En ze zijn goed op weg: ruim 42.000 webwinkeliers maken op dit moment gebruik van het platform. Samen zijn zij goed voor meer dan 1.500.000 transacties per jaar. Daarbij blijft Mijnwebwinkel continu vernieuwen en verbeteren. Elke dag opnieuw.

 

De mogelijkheden die Mijnwebwinkel jou biedt

Bij Mijnwebwinkel heb je alles in huis voor een succesvolle, professionele webshop. Voeg eenvoudig producten toe en presenteer ze zoals jij wilt, geef jouw klanten een optimale bestel- en verzendbeleving, kies uit alle populaire betaalmethoden en bied jouw klanten de mogelijkheid zelf het bezorgmoment te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geen tijd? Geef het uit handen aan een van onze 70+ partners. Mijnwebwinkel helpt graag webshops op weg naar succes. De support afdeling staat dan ook dagelijks voor je klaar.

 

Mijnwebwinkel is een juiste keuze voor jouw webshop, omdat..

  • Mijnwebwinkel is persoonlijk: ze leveren niet alleen een systeem, maar ook persoonlijke ondersteuning. Zo staan de support toppers kosteloos paraat om je te helpen.
  • Mijnwebwinkel is gemakkelijk: niet iedereen beschikt over dezelfde computer-skills. Daarom is het systeem dummy proof. Met feedback van klanten verbetert Mijnwebwinkel het gebruiksgemak continu.
  • Mijnwebwinkel is plezierig: Mijnwebwinkel zorgt ervoor dat jij van jouw droom een online succes kunt maken. Plezier staat daarbij voorop. Niet alleen bij jullie, maar ook op de eigen werkvloer.

Zo helpt Mijnwebwinkel webshops verder

Mijnwebwinkel wil dat jij succesvol bent en daar helpen ze je graag bij. In het Vraag & Antwoord gedeelte vind je informatie over uiteenlopende onderwerpen. Mijnwebwinkel inspireert en draagt je kennis bij door middel van de blogs. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen heeft Mijnwebwinkel ook 3 gidsen geschreven vol praktische informatie en tips. En last but not least: het support team! De care bears staan 5 dagen per week van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar om antwoord te geven op al jouw vragen.

 

De combinatie van Flespakket en Mijnwebwinkel is voor jou interessant, want..

Dankzij de samenwerking tussen Mijnwebwinkel en Flespakket kunnen nu meer dan 42.000 webwinkels ‘Bezorgmomenten’ en ‘Afhalen bij een PostNL-locatie’ bieden aan hun klanten. Het stimuleert herhaalaankopen en zorgt voor blije klanten! Lees er in deze blog meer over.

{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}